2020-07-08 07:53:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Valaki irigyli sikerét, és próbálja keresztülhúzni a számításait

Napi horoszkóp július 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Vízöntőben jár, ez önt kissé feszültté teszi. Ráadásul valaki akaratlanul megsérti, és ettől egész nap rossz érzése van. Jobb tisztázni a dolgot, mint sérelmeket gyűjteni. Este kapcsolódjon ki egy jó olvasmánnyal.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A naponta apránként elvégzett munka meghozta gyümölcsét, végre meglátszik a szorgalom eredménye is. Szenzációs akciók csábítják vásárlásra. A pénztárcája viszont óvatosságra inti, ne vegyen meg most olyat, ami nem tartozik a hasznos dolgok közé.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr még hátrál, ez önre erőteljesen hat, és emiatt történhet ma egy bosszantó incidens: összeveszhet egy kollégával, vagy szomszéddal. A konfliktus alapja egy félreértés, amit nehéz tisztázni. A meddő, parttalan vitákat próbálja meg elkerülni!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy üzleti kapcsolat megromlásának súlyos anyagi következményei lehetnek. Ha tárgyilagosan értékeli a helyzetet, jobb, ha félreteszi büszkeségét és keres egy kölcsönösen elfogadható megoldást.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Elfeledkezett valamiről, ami fontos lehet a pénzügyek tekintetében. Még nem késő, gyorsan intézze el! Munkahelyi leterheltsége most kisebb, végére járhat rendezetlen ügyeinek.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hátráló Merkúr miatt nehezen szedi össze magát reggel, és el is késik, ami önre igazán nem jellemző. Nézze át a számláit, mert elképzelhető, hogy elfelejtett valamit befizetni!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Rendkívül sokirányú tevékenységet kell ma folytatnia. Próbáljon összpontosítani feladatára, ne hagyja szétszóródni figyelmét. Hangulata erősen ingadozó, erre figyeljen, ne húzza fel magát apróságokon.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vízöntő-hold kissé zavarossá teszi az érzelmek megélését, ön is hirtelen, egy apróság miatt gerjedhet haragra, és nehezen nyugszik meg. Igyekezzen fékezni magát, mert olyan dolgokat vághat a másik fejéhez, amiket aztán nehéz lesz jóvátenni.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma hatalmas lehetőségekre találhat. Ne tétovázzon, gyorsan éljen velük! Semmit se szalasszon el, legyen nagyon figyelmes. Vigyázzon, valaki irigyli sikerét, és próbálja keresztülhúzni a számításait!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Rokona nehéz időt él át. Tanácsért, talán kölcsönért is önhöz fordul. Önnek minden forintért keményen meg kell dolgoznia, de ha teheti, segíti a bajba jutottakat, és most is nagyvonalúan viselkedik.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön jegyében jár, emiatt jó hangulatban telik az egész nap. Szívesen van emberek közt, értékes információk cserélnek gazdát a beszélgetések során. Valaki különösen vonzódik önhöz, és ezt most ki is mutatja!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Úgy érzi, hogy magánélete teljesen rendben van, mégis valami feszültség van lelkében. Próbálja az okot megkeresni, és utána rendbe teheti a dolgot. Egy baráti beszélgetés ebben sokat segíthet.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: